Kerkstraat 30 | 8471 CH Wolvega | Tel/Fax 0561 613420
Tjibbe Boringa - Wina van Putten van Hemmen

Wie zijn wij:

Zoals je ziet, zijn wij al wat ouder, maar "young at heart". Wij denken, dat het voordeel hiervan is, dat wij veel ervaring en mensenkennis hebben. Het zijn, van een klein team betekent daarbij ook, dat je ons goed leert kennen, en wij jou.
Wij werken niet met een secretaresse, zodat je altijd één van ons aan de telefoon krijgt, voor het beantwoorden van vragen e.d.
Even voorstellen:

Tjibbe Boringa

Na 10 jaar als verpleegkundige op de verloskamers van het ziekenhuis in Sneek gewerkt te hebben, ben ik verloskunde gaan studeren in Engeland. Na mijn diplomering, heb ik in 1997, samen met Wina als mijn vaste waarneemster, de verloskunde overgenomen van de huisartsen en zijn we de "Verloskundigenpraktijk Weststellingwerf" gestart.
Na een aantal jaren met nog een derde verloskundige gewerkt te hebben, vormen we sinds 2006 een maatschap en zijn sinds september 2016 weer met z'n tweeën.
Omdat zwanger zijn en kinderen krijgen zo'n belangrijke periode is in het leven en je het niet kunt "overdoen", vind ik het belangrijk, dat dit een goede ervaring wordt en met een goed resultaat: een gezonde moeder en een gezonde baby! Dat ik daar aan mag meewerken, beschouw ik als een groot voorrecht. Het dwingt ook iedere keer weer respect af, te zien waartoe het lichaam van de vrouw in staat is.
Ik ben getrouwd, heb twee volwassen dochters en inmiddels twee heerlijke kleinkinderen.
Voor een filmpje van een kort interview: www.omropfryslan.nl/utstjoering/hea-fan-20-oktober-2015-1820

 

 

Wina van Putten- van Hemmen

Mijn opleiding heb ik in Rotterdam gedaan; verloskunde was mijn eerste keus! Nog steeds is het een voorrecht, om het prachtige proces van zwangerschap en geboorte in al zijn facetten te mogen begeleiden, te ondersteunen en positief te beïnvloeden.
Ik vind het belangrijk, om de aanstaande moeders te helpen vertrouwen op hun eigen kunnen, zodat zij zelf zoveel mogelijk de regie in handen kunnen houden.
En hoe meer ik weet van de ontwikkeling van een kindje in de baarmoeder en van het hele proces van bevallen, hoe meer ik onder de indruk ben van het wonder van nieuw leven. Mijn beroep blijft mij inspireren, omdat geen enkele bevalling gelijk is; omdat ik mensen boeiend vind en het fijn is om in een fijne praktijk te werken.
Ik ben getrouwd, woon in Wolvega en ben moeder van vier volwassen kinderen en inmiddels oma!