Kerkstraat 30 | 8471 CH Wolvega | Tel/Fax 0561 613420
Tjibbe Boringa - Wina van Putten van Hemmen

Wat bieden wij:

Vanaf 1 juli 2018 hoef je niet meer zelf naar de praktijk te komen, maar ik kom, voor de zwangerschapscontrôles en echo's, naar jou toe.
De eerste kennismaking met jullie kindje, kan dan gewoon bij je thuis, op je eigen bank of bed! Hoe leuk is dat? Ook de organisatie om, als het niet je eerste kindje is, op tijd op de praktijk te zijn (in weer en wind), is dan verleden tijd.
Maar voor mensen, die dit toch niet zo'n prettig idee vinden, is het ook mogelijk, om naar mij toe te komen in het gebouw van de G.G.D. aan de Markt 11 in Wolvega (tegenover de bibliotheek)
Hier zit ook het consultatiebureau, dus korte lijntjes met o.a. de J.G.Z verpleegkundige.

Verloskunde weststellingwerf staat voor persoonlijke en deskundige zorg. Dit kunnen wij  bieden, doordat we een klein team zijn, laagdrempelig werken en o.a. gebruik maken van een "bevalplan" (zie later). Deze benadering willen we ook tot uiting laten komen in de huiselijke sfeer van ons praktijkpand..
Wij staan open voor al jullie wensen en hebben ruime ervaring met bijvoorbeeld de verschillende baringshoudingen, zoals bad en baarkruk. (Deze laatste hebben wij altijd bij ons).
Door regelmatige (bij)scholing; het bijwonen van symposia en het bijhouden van vakliteratuur, zorgen wij er voor onze kennis en vaardigheid op peil te houden en opgenomen te blijven in het "kwaliteitsregister" van de K.N.O.V. (Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen). Verder zijn we nauw betrokken bij het Verloskundig Samenwerkings Verband van de Tjongerschans, wat betekent, dat we regelmatig contact en overleg hebben met collega's; gynaecologen en kinderartsen.
Bij ons kun je rekenen op:
- zwangerschaps-, bevallings- en nazorg op maat
- eigen praktijk in Wolvega
- avondspreekuur
- (basis)echo's in de praktijk
- 24/7 bereikbaar, ook voor "niet spoed"
- (indien gewenst) uitgebreide miskraamzorg
- gratis zwangerschapscursus
- zwangerschapscursus voor aanstaande vaders
- 4x per jaar info-avond over de bevalling
- regiofunctie voor het knippen van te korte tongriempjes
  (www.borstvoeding.com)
- mamacafé in Wolvega 
- leuke cadeautjes bij inschrijving
-  .......


Nog even een paar cijfers:
- de praktijk bestaat sinds juni 1997, dus al bijna 21 jaar!
- bij elkaar opgeteld, hebben wij ruim 40 jaar ervaring.
- dat betekent, dat we ruim 4500 zwangerschappen en ruim 2500 bevallingen begeleid hebben.
  Onze spreekkamer.