Kerkstraat 30 | 8471 CH Wolvega | Tel/Fax 0561 613420
Tjibbe Boringa - Wina van Putten van Hemmen

Voor wie:

Iedere zwangere uit Weststellingwerf en direct aangrenzende dorpen, kan zich zonder verwijzing van de huisarts bij ons aanmelden.
Wij hebben het liefst, dat je je aanmeldt voordat je 8 weken zwanger bent, (dat is 8 weken na de eerste dag van de laatste menstruatie), zodat we het intakegesprek kunnen plannen en je een praktijkfolder, een boekje met uitleg over de prenatale screening (NIPT)en een folder van "Moeders voor Moeders" kunnen sturen. Ook bieden we je dan de eerste echo aan.
Bij het intakegesprek, maar ook bij de volgende controles, is je partner of een andere belangstellende (aanstaande oma?), natuurlijk van harte welkom.
Ook voor mensen, die bij voorbaat al een medische indicatie hebben, bijvoorbeeld een interne aandoening, of de vorige keer een keizersnee, geldt dat zij de prenatale controles bij ons kunnen starten. "Loop" je de hele zwangerschap bij de gynaecoloog, dan is het ook handig om je voor de bevalling bij ons aan te melden, zodat wij de nazorg in de kraamtijd kunnen verzorgen.